400 g jauhelihaa
sipuli
2 tl jauhelihamaustetta
1 tl paprikajauhetta
1/2 tl suolaa
1 ps tummaa makaroonia
1 1/2 dl juustoraastetta (esim. emmental tai polar)
2 rkl vehnäjauhoja
8 dl vettä
1 lihaliemikuutio
1. Pilko sipulit ja ruskista ne jauhelihan kanssa
2. Mausta
3. Lisää pannulle jauhot, juustoraaste ja makaroonit
4. Keitä vesi ja liuota lihaliemikuutio veteen
5. Voitele vuoka ja kaada jauheliha makarooniseos vupasitaokaan. Lisää lihaliemi.
6. Kypsennä uunin keskitasolla 200 asteessa n. 35 min. Ota uunist ja anna vetäytyä n 10 min.
HUOM. Voit käyttää jauhelihan tilalla tai lisäksi tummia soijarouheita. Esim. näin syntyy reilumpi satsi kun lisää 1 dl soijarouhetta, 2 dl vettä ja 1 lihaliemikuution kattilaan, keittää hiljalleen 5 min. ja sekoittaa sitten pannulle ruskistetun jauhelihan joukkoon.
Ohje Torino makaronipussista
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti